Instituut voor Huidverbetering & Livestyle

Elly Beers
Trambaan 123
1733 AX Nieuwe Niedorp

Telefoon : 0226 75 61 45
Whatsapp : 06 25 20 32 04
info@ellybeers.nl

BRUIDSVISAGIE

 

Elke bruid wil stralen op haar trouwdag! Opgemaakt worden door een professionele visagist is dan ook het perfecte begin van een perfecte trouwdag. Heerlijk, op de door jou gewenste locatie, verzorgt Elly op een ontspannen manier jou make-up op de tijdens de proefsessie afgesproken wijze. Dit kan varieren van een glamour make-up tot een naturel make-up, want ook als je bijna nooit make-up gebruikt is het verstandig om voor jouw trouwdag wel een professional in te schakelen, temeer als je een professionele fotograaf inhuurt.

 

Er wordt uitsluitend met professionele make-up gewerkt, waardoor de make-up de hele dag mooi blijft zitten. Mocht je echter tussentijds jouw make-up bijgewerkt of veranderd willen hebben kan je Elly tevens boeken voor een refreshment.

 

Natuurlijk verzorgt ze ook graag de make-up van eventuele familieleden, (schoon) moeder van de bruid, vriendinnen etc.

Een aantal weken voor de bruiloft zal voor de bruid een proefsessie worden gepland. Op de dag van de bruiloft komt ze naar de locatie die jij wenst om jouw make-up en wellicht die van je familie of vriendinnen te verzorgen.

 

PROEFSESSIES

 

Voor een perfecte bruidsmake-up is een proefsessie gebruikelijk.

Enkele weken voor de geplande trouwdatum spreken we dan af op een door jou gewenste locatie om diverse mogelijkheden met make-up uit te proberen. Bij voorkeur doen we dit overdag, om de make-up goed bij daglicht te kunnen bekijken. Wij onderzoeken samen welke make-up jou het beste staat in combinatie met je jurk, het boeket en op welke wijze het huwelijk plaats en bijvoorbeeld of en zo ja, waar en hoe er foto's gemaakt zullen worden op je trouwdag.

Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zullen we alles goed vastleggen door middel van het maken van foto's en het noteren van alle kleurnummers zodat we exact weten wat ons te doen staat op de trouwdag.

Indien gewenst kunnen er uiteraard nog kleine dingetjes veranderd worden. Het blijft immers jullie dag !

 

REFRESHMENTS

 

Uiteraard geldt voor de visagie dat er tijdens je trouwdag of ander feest een refreshment mogelijk is.

Het je overdag een natural make-up en wil je 's avonds graag een zwaardere (glamour) make-up, boek me voor een refreshment.

Op het door jou gewenste moment op de jou gewenste locatie, komt Elly om je make-up of kapsel aan te passen.

Wanneer Elly ook de make-up van je (schoon)moeder, vriendinnen of andere gasten heeft verzorgd kan ze natuurlijk ook voor hen een refreshment verzorgen. Een refreshment neemt ca. 15 minuten in beslag.

 

GROOMING

 

Niet alleen de bruiden willen zich op hun trouwdag op hun mooist laten zien, ook de mannen laten zich

steeds vaker zien met een "mannenmake-upje". Dit wordt grooming genoemd.

Hierbij verwijdert of camoufleert Elly oneffenheden, worden de wallen weggewerkt, en krijgt de buidegom desgewenst een prachtig egale teint en een poeder en blush. De wenkbrauwen worden geborsteld en eventueel wat mascara en lippenbalsem maken het geheel af.

Natuurlijk staat voorop, dat je het niet ziet zitten !