Ik ben Elly Beers, geboren in Alkmaar maar opgegroeid in Winkel waar ik nu nog steeds woon samen met mijn vriend Pieter en onze twee lieve dochters.

Na meer dan 20 jaar op verschillende functies en de laatste jaren als Algemeen Directeur succesvol werkzaam te zijn bij een middelgrote onderneming, weet ik als geen ander hoe belangrijk een juiste representatie is en wat je met een goede verzorging, verschillende styling / visagie aan positieve uitstraling kunt bereiken.

 

                                                               

 

Het vak van visagiste heeft mij dan ook altijd enorm geboeid.

Ik geniet er dan ook van om de mooie kant van iemand te benadrukken en de minpuntjes weg te werken, maar dat niet alleen !

 

Toen ik nog maar net mijn opleiding begon, besloot ik meerdere opleidingen en cursussen te volgen in de visagie, hairstyling, grime en dus tenslotte de opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Dit laatste omdat ik eigenlijk altijd al doordrongen was van het het belang van een een gezonde huid. Dat dit enorm belangrijk is en niet alleen voor het aanbrengen van een prachtige make-up. Een goede huidverzorging is onmisbaar voor iedereen !

We zeggen niet voor niets, je moet lekker in je vel zitten. 

 

De ontspannen sfeer, mijn producten en de behandelingen dragen bij aan een stukje well-being van mijn klanten. En dat is nou de reden dat ik een schoonheidssalon ben begonnen.

 

Ik hoop ook u eens te begroeten in mijn salon om nader kennis te maken met mij, mijn werkzaamheden én mijn producten,

 

dus hopelijk, tot ziens !!