Instituut voor Huidverbetering & Livestyle

Elly Beers
Trambaan 123
1733 AX Nieuwe Niedorp

Telefoon : 0226 75 61 45
Whatsapp : 06 811 757 18
info@ellybeers.nl

OVER ELLY 

 
Elly (52 jaar) woont samen met haar vriend Pieter, hun dochters Sarah & Annabel.
 
Ze vervulde van 1986 tot 2007 verschillende functies bij een middelgrote onderneming en was vanaf 2001 als Algemeen Directeur succesvol binnen de sector transport en logistiek. 

Hiernaast heeft Elly enkele jaren in de gemeenteraad van de voormalige gemeente Niedorp gezeten en heeft ze altijd veel betekend voor het verenigingsleven en was ze ook jaren voorzitter van de ouderraad van de lokale basisschool.

In 2010 besloot ze na haar visagie-, grime- en hairstylingsopleidingen, die ze in eerste instantie hobbymatig was gaan volgen, de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen en haar eigen salon te openen. Hierbij richt ze zich vooral op huidverbetering, anti-aging en bezit ze de specialisatie als acnéspecialiste. In de avonduren geeft ze graag workshops visagie en geeft ze diverse trainingen.

Naast het werk in de salon is ze bedrijfsleider bij Zwembad De Wirg en kan je nog steeds bij haar terecht voor coaching. 

Door dit alles weet ze ook als geen ander hoe belangrijk een juiste representatie is en wat je met een goede huidsverzorging en visagie aan positieve uitstraling kunt bereiken. Ze weet hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten!

Dit in combinatie met haar streven naar perfectie, haar enthousiasme en positiviteit maakt Elly net de andere schoonheidsspecialiste dan je gewend zou kunnen zijn. Meer dan dat! 

 

Elly heeft 2 dochters van 13 en 12 jaar oud en woont samen met Pieter en dochters
 
Elly heeft 2 dochters van 13 en 12 jaar oud en woont samen met Pieter en dochters