Instituut voor Huidverbetering & Livestyle

Elly Beers
Trambaan 123
1733 AX Nieuwe Niedorp

Telefoon : 0226 75 61 45
Whatsapp : 06 811 757 18
info@ellybeers.nl

business & uitstraling

 

Speciaal voor vrouwelijke managers, commercieel medewerksters, secretaresses of iedere beroepsgroep waarbij een goede representatie van belang is. Eigenlijk dus ook voor iedere vrouw die net dat kleine beetje meer zelfvertrouwen of uitstraling kan gebruiken, bijvoorbeeld voor tijdens het geven van een lezing.

 

Het is bewezen dat vrouwen die zich goed verzorgen en er representatief uitzien, beter presteren in de functie van leidinggevende en als verkoopsters/vertegenwoordigsters tot hogere omzetten komen. Ze voelen zich beter, stralen professionaliteit uit en weten beter de aandacht op zich te vestigen. Ze nemen het product, de klant maar ook zichzelf serieus, waardoor er een perfecte balans ontstaat, een totaalplaatje dat indruk achterlaat.

 

Make-up kan dan ook net dat zetje in de rug geven, waardoor je zelfverzekerder overkomt, maar dit moet natuurlijk wel juist die make-up zijn die de gewenste uitstraling geeft en die goed bij je past.

 

Tijdens een workshop of coachingsessie laat Elly aan de hand van concrete voorbeelden niet alleen de voorbeelden zien van een goed passende make-up maar bespreekt ze ook de nadelen die geen of een slechte make-up tot gevolg kunnen hebben.

 

Een aanrader voor net dat extra zetje in je rug!

 

Tijdsduur en prijs : op aanvraag