BEAUTE NEUVE DUBBELE PEELING

02-01-2017 00:00

Droom jij ook van een perfecte huid? Van een stralende teint?

Deze behandeling is resultaatgericht en veilig, je huid voelt als nieuw !!!

Door vermoeidheid, stress of ouder worden, verliest je huid haar uitstraling. De opperhuid is bedekt met dode cellen”, de celvernieuwing neemt af, je huid ziet er dof uit.

De cosmetische Beauté Neuve peeling behandeling is ontwikkeld door Guinot Paris.

De buitengewoon effectieve werking van fruitzuren laat op biologische wijze dode huidcellen verdwijnen. Een kalmerend serum zorgt voor krachtige celregeneratie in de dieper gelegen huidlagen en het masker met pure vitamine C zorgt voor anti-pigmentatie en een egale teint.

De Beauté Neuve behandeling bestaat uit 3 fasen:

Fase 1 Double Peeling Peel’In / Peel’out
PEEL’IN: de gel met fruitzuren van citroen, appel, wijnsteenzuur en glycolzuur scheidt de dode huidcellen van de levende. PEEL’OUT: het neutraliserende schuim met heerlijke mango-kiwi-geur absorbeert de dode huidcellen, stopt de werking van de fruitzuren, kalmeert de huid en herstelt de pH-balans.

Fase 2 Celregeneratie in de dieper gelegen huidlagen
Na de dubbele peeling volgt een massage met het Dermanove serum op gezicht en hals. Het serum bevat 56 cellulair actieve werkstoffen gemaakt van kostbare bio-elementen die in ziekenhuizen worden gebruikt om de huid na brandwonden te herstellen. Deze werkstoffen voeden, regenereren en beschermen de huid. Ook zorgt dit serum voor celvernieuwing in de diepere huidlagen. Dermostimulines, krachtige celregenerators, vernieuwen de opperhuid, maken de huid gladder en verminderen en voorkomen rimpels en fijne lijntjes.

Fase 3 Clarimasque met oplichtende anti-pigmentatiewerking
Het oplichtende masker met geconcentreerde pure vitamine C besluit de behandeling. Het geeft een boost aan de uitstraling van de huid, verheldert en vermindert vlekken en regenereert de elastische vezels. Deze behandeling is niet geschikt voor de gevoelige couperose huid en de huid met actieve acné.

Resultaten: anti-aging / celvernieuwing / jeugdigere uitstraling / anti- pigmentatie / huidherstellend

Advies: voor een optimaal resultaat, een kuur van 3x Beauté Neuve 1x per week. Beauté Neuve Double Peeling zorgt voor een stralende, gladde huid die er weer als nieuw uitziet!