Instituut voor Huidverbetering & Livestyle

Elly Beers
Trambaan 123
1733 AX Nieuwe Niedorp

Whatsapp : 06 811 757 18

info@ellybeers.nl

Salonbehandelingen van Guinot 

voor daadwerkelijke huidverbetering.

 

 

Het franse merk Guinot is wereldleider in schoonheidsinstituten.

11.000 schoonheidssalons wereldwijd!

Zij streven naar perfectie en innovatie en zorgen ervoor dat er in elke salon in welk wereldeel ook dezelfde behandelingen worden uitgevoerd. Dit doen zij door intensieve trainingen en seminars te geven. Als baanbrekende innovatie heeft guinot de behandeling Hydradermie, die al jaren niet voor niets nog steeds bekroond wordt als beste instituutbehandeling. Guinot is een allround merk en laat zien dat hoogwaardige cosmetica en eenvoudig gebruik moeiteloos samengaan!

Naast de basisbehandelingen bied ik als Guinot beauty-therapist exclusieve instituutbehandelingen zoals:

 

 

 

Age Summum Treatment

 

Deze manuele huidverbeteringsmethode zorgt voor een gladde en stevige huid met een sublieme glans.
In 4 essentiële stappen worden tekenen van huidveroudering verminderd:
 
1. Dermabrasie
Vernieuwt de huid door dode huidcellen te verwijderen.
2. Regenererend anti-ageing serum
Stimuleert celregeneratie met o.a. pure vitamine C.
3. Anti-ageing gezichtsmasker
Verstevigt de huid met o.a. hyaluronzuur.
4. Anti-ageing gezichtsmasker met glans boost
Herstelt de glans voor een zichtbaar jongere uitstraling met o.a. pro-collageen.

 

 

Hydraclean

 

Nieuw uit het laboratorium van Guinot Hydraclean: in no time een stralende huid Deze diep reinigende behandeling zorgt in 30 minuten voor een zuivere en stralende huid. 
De nieuwe korte en effectieve treatment Hydraclean van Guinot is bij uitstek geschikt als snelle beautyboost of betaalbare tussendoorbehandeling. De behandeling bestaat uit twee essentiële stappen: een diepe reiniging op basis van warmte en een ontspannende beautymassage. Het resultaat verbluffend: de huid ademt, is helder en fris en neemt de erna geadviseerde verzorgingsproducten beter op
 
Stap 1: Diepe reiniging
De schoonheidsspecialist verwijdert de make-up, reinigt de huid en brengt de Gel Nettoyant Universel - voor alle huidtypen - of de Gel Nettoyant Pureté - voor de vette huid - aan. Met de gepatenteerde Thermoclean verwarmingselektrode bestrijkt de beautyprofessional volgens een strikt protocol elk deel van het gezicht, met speciale aandacht voor de T-zone, waar een hogere concentratie sebum zit. De warmte die de elektrode verspreidt, verhoogt de afscheiding van de zweet- en talgklieren en verwijdert daarbij het exces aan sebum en toxinen. De poriën zijn schoon en comedonen kunnen gemakkelijk worden verwijderd. De warmte geeft een aangenaam gevoel.
 
Stap 2: Beautymassage
De weldadige beautymassage ontspant gezicht en geest, stimuleert de microcirculatie in de huid en voert vocht af. De schoonheidsspecialist gebruikt hierbij de Modelage Beauté Sérum Crème, met allantoïne dat de huid verzacht en extract van toverhazelaar dat de poriën verfijnt.

 

 

 

Hydradermie

 

De bekroonde sterbehandeling Hydradermie stimuleert de celvernieuwing en brengt uw huid weer in topconditie. Het resultaat is een stralende teint en een aangenaam huidgevoel.

Geheimen van de behandeling

 

  • Ionisatie. De rollers ioniseren de hooggeconcentreerde serumgels in de huid. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.
  • Dampbehandeling. In enkele minuten leeft de huid weer op dankzij de weldadige glaselektrode. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.
  • Liftende massage. Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

 

 

 

Hydradermie Dubbele Ionisatie

De exclusieve sterbehandeling Hydradermie van GUINOT hoorde al bij de absolute top. Dankzij een technische upgrade is de behandeling nu onovertroffen.
 

Nieuwe elektroden in het ionisatieapparaat zorgen voor een Dubbele Ionisatie en daarmee een dubbele penetratie van actieve werkstoffen. Er is een Serumgel voor elk schoonheidsdoel: Voeding, Hydratatie, Antirimpel, Puurheid, Kalmerend, Oplichtend, Anti-aging. Er zijn Serumgels voor de ogen en voor de hals en de buste. Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.

 

 

 

Hydradermie Longue Vie Soleil

Een zichtbaar mooiere huid onder de zon
 

De 1e salonbehandeling die doeltreffend bijdraagt om huidveroudering veroorzaakt door de zon te voorkomen. Het serum gel Longue Vie Soleil dat tijdens de behandeling wordt opgebracht, bevat werkstoffen die huidveroudering voorkomen, de huid hydrateren en de verschijning van een zongebruinde teint vergemakkelijken.

 

 

Hydradermie Lift

Hightech liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent.

De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en vermoeide en hangende gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit... zonder injecties!

Geheimen van de behandeling

 

  • De ontgiftende drainage.De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, verdrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.
  • De spierstimulatie. Tijdens de spierstimulatie "werken" de spieren, krijgen weer volume en tonus en worden de gelaatstrekken opnieuw aangespannen.
  • De massage. De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.

 

 

Hydradermie Ooglift

Met Hydradermie Lift Yeux laat de Guinot-expert specifiek de spieren van de oogcontour werken, om ze te versterken en nieuwe stevigheid te geven. Meteen na de eerste behandeling verdwijnen de rimpeltjes, worden de kraaienpootjes gladder en zien de ogen er jeugdiger uit.
 
Geheimen van de behandeling

 
  • Ontgiftende drainage. De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, vedrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.
  • Spierstimulatie. De spierwerken, krijgen weer volume en tonus en de gelaatstrekken worden opnieuw aangespannen.
  • Massage. De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.

 

 

Voor alle bijbehorende prijzen verwijs ik u graag naar mijn prijslijsten.