Visagie

 

Visagie is veel meer dan maar het aanbrengen van wat make-up.

Als professioneel visagiste benadruk ik de sterke kanten van het gezicht en accentueer ik je natuurlijke schoonheid. Men zegt “schoonheid komt van binnen”. Dat is grotendeels ook zo, maar soms is het prettig dat we de binnenkant vanaf de buitenkant een handje kunnen helpen. Wanneer je er goed uit ziet, ga je je meestal ook beter voelen.

Daarbij is het wel belangrijk dat de make-up die wordt gebruikt, kwalitatief perfect is, past bij de persoon en het moment. Ik verzorg dan ook make-up voor iedere gelegenheid : een bruiloft, galafeest of zomaar een feestje of een receptie, je bent bij mij aan het juiste adres voor een professionele make-up. Dus heb je binnenkort een leuk avondje uit, een gala of andere speciale viering, vraag me om een mooie avond of feest make-up of een feestkapsel en maak zo je dag of avond extra speciaal.

Tevens geef ik op afspraak persoonlijk make-up advies. Er zijn zoveel vrouwen die het leuk vinden om zichzelf op te maken maar simpelweg niet weten waar ze moeten beginnen. In een relaxte sfeer zal ik je leren hoe je dit het beste kunt doen. Uiteraard hou ik rekening met je persoonlijke wensen.

Voor een workshop Visagie voor meer personen ben je bij mij ook aan het goede adres. Bespreek zelf een workshop of houd de agenda goed in de gaten en schuif aan bij een geplande workshop.