Instituut voor Huidverbetering & Livestyle

Elly Beers
Trambaan 123
1733 AX Nieuwe Niedorp

Telefoon : 0226 75 61 45
Whatsapp : 06 25 20 32 04
info@ellybeers.nl

Visagie

 

Visagie is veel meer dan maar het aanbrengen van wat make-up.

Als professioneel visagiste benadrukt Elly de sterke kanten van het gezicht en accentueert ze de natuurlijke schoonheid. Men zegt “schoonheid komt van binnen”. Dat is grotendeels ook zo, maar soms is het prettig dat we de binnenkant vanaf de buitenkant een handje kunnen helpen. Wanneer je er goed uit ziet, ga je je meestal ook beter voelen.

Daarbij is het wel belangrijk dat de make-up die wordt gebruikt, kwalitatief perfect is, past bij de persoon en het moment. Elly verzorgt dan ook make-up voor iedere gelegenheid : een bruiloft, galafeest of zomaar een feestje of een receptie, je bent bij Elly aan het juiste adres voor een professionele make-up. Dus heb je binnenkort een leuk avondje uit, een gala of andere speciale viering, vraag me om een mooie avond of feest make-up of een feestkapsel en maak zo jouw dag of avond extra speciaal.

Tevens geeft Elly op afspraak persoonlijk make-up advies. Er zijn zoveel vrouwen die het leuk vinden om zichzelf op te maken maar simpelweg niet weten waar ze moeten beginnen. In een relaxte sfeer leert ze je hoe je dit het beste kunt doen. Uiteraard houdt ze rekening met jouw persoonlijke wensen.

Voor een workshop Visagie voor meer personen ben je bij Elly ook aan het goede adres. Bespreek zelf een workshop of houd de agenda goed in de gaten en schuif aan bij een geplande workshop.